Van de oude naar de nieuwe website

Mijn oude website was inmiddels 14 jaar oud, maar deed het nog altijd prima. Toch heb ik ervoor gekozen om over te stappen naar een nieuwere opzet, waardoor ik ook meer online kan delen. Onderstaand een aantal plaatjes van de oude website, omdat ik er nog niet helemaal afscheid van kan nemen.

Onderstaand vindt u een impressie van de oude website. Mijn nieuwe contactgegevens vindt u hier.

Eén gedachte over “Van de oude naar de nieuwe website

  • augustus 22, 2021 om 6:00 pm
    Permalink

    Best Ed,

    Ik liep vandaag langs jou zaak want was op bezoek aan de overkant en zag in de etalage Japans Kutani servies staan. kan je mij een prijsindicatie geven van alles?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *