Ontruiming woning of garage

Zoekt u iemand om uw woning te ontruimen vanwege een verhuizing, overlijden of emigratie? Dan hoeft u niet verder te zoeken!

Ik zorg er namelijk voor dat uw woning netjes en schoon wordt opgeleverd bij de woningbouw of voor de verkoop van het huis. Tijdens de voorbespreking kunnen we samen kijken naar inventaris en de werkzaamheden in en rond het huis.

Een woningontruiming is een zware klus waar de meeste mensen wel hulp bij kunnen gebruiken. Welke spullen houden we en welke zijn overbodig? Of waar laat ik die (grote) spullen die moeten worden weggegooid? En hoe ga ik dat sjouwen aanpakken?

Voor de oplevering breng ik oude tapijt of vloer naar de stort en in overleg doe ik kleine klusjes in het huis. Bij de oplevering zorg ik dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd.

U bent bij mij aan het goede adres. Heeft u vragen of wilt u van mij een persoonlijk aanbod? Dan mag u me altijd bellen, mailen via Facebook of laat een bericht achter op de contactpagina.