In- en verkoop tweedehands spullen

Wilt u uw tweedehands spullen verkopen zonder gedoe via Marktplaats, Ebay of andere verkoopsites? Bij mij houdt u het lekker lokaal. Ik laat u direct weten wat de waarde van uw bank, bed, kast of ander meubilair is.

Heeft u moeite om het meubelstuk te verplaatsen of weg te brengen, dan kan ik ook daarbij assisteren. Stuur mij een foto van de meubels die u wilt verkopen en u ontvangt van mij een persoonlijke aanbieding voor het verhuizen van uw spullen. Het sturen van de foto’s mag via Whatsapp of via de mail. Ook verkoop ik rechtstreeks via Marktplaats objecten uit mijn winkel. Daarvoor kunt u terecht op mijn persoonlijke pagina op Marktplaats.nl.

In- en verkoop van meubelair

Er is altijd vraag naar mooie meubels, vandaar dat ik speur op rommelmarkten, marktplaatsen en via mijn netwerk naar mooie objecten. Bij ontruimingen kom ik regelmatig mooie spullen tegen, die ik direct in de winkel zet. Kom dus gerust langs om een kijkje te nemen!

Afvoeren van overige goederen

Ik probeer altijd een mooie plek te vinden voor de spullen die ik inkoop of verkrijg door ontruimingen. Maar niet alle meubelen en spullen zijn geschikt voor de verkoop. Vandaar dat ik regelmatig goederen moet wegbrengen.