Openingstijden en contact (maand juni 2024 vakantie)

Voor de recente openingstijden mag u altijd even bellen of mailen. De openingstijden en contact gegevens vindt u onderop deze pagina. Als u haast heeft dan is de bellen altijd sneller!

Mijn openingstijden zijn flexibel en winkelen kan op afspraak. Standaard ben ik op woensdag en zaterdag open. U mag op die dagen de winkel bezoeken op afspraak. Daarnaast ben ik op maandag, dinsdag en donderdag vaak onderweg. Dan ben ik op pad voor de handel of ben ik druk met een ontruiming.

Mocht u langs willen komen op die dagen, dan raad ik u aan om mij altijd bellen of mailen om een afspraak te maken.

LET OP AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN!Maand juni vakantie = gesloten!
maandagOp afspraak open
dinsdagOp afspraak open
woensdag09:30–16:00
donderdagOp afspraak open
vrijdagOp afspraak open
zaterdag09:30–16:00
zondagGesloten

Voor een afspraak op locatie kunt u het onderstaande formulier gebruiken. De beller is altijd sneller natuurlijk! Wist u dat ik ook een beperkt assortiment op marktplaats zet? Bekijk mijn advertenties op marktplaats via deze link.

Groet Ed
0624997333
vanbr12@hetnet.nl

Het winkeladres is:                       
Dorpsstraat 29
6871 AB Renkum