Gelders Grijs op bezoek bij Vroeger & Nu!

Renkum – Presentator Jochem van Gelder van Omroep Gelderland was te gast in de Rijnhof in Renkum. Hij heeft verschillende bewoners gesproken over de Corona-periode. Zo interviewde hij Ineke over hoe de muziek van Lee Towers haar door deze moeilijke periode loodste. Tijdens zijn bezoek moest hij ook even langs bij mij. Jochem heeft mij geïnterviewd over het vrijwilligerswerk dat ik doe bij de Rijnhof.

Natuurlijk kwam Jochem dan ook even kijken aan de overkant bij mijn kringloop Vroeger & Nu. Helaas ben ik op het moment veel dicht, maar neem gerust contact op om een persoonlijke afspraak in te plannen. Tijdens zijn bezoek vindt Jochem nog een leuke verrassing voor Ineke en zijn moeder een houten haan. De CD’s van Lee Towers krijgt ze van Jochem & mij en daar is ze maar al te blij mee!

Jochem van Gelder bevraagd Ed over zijn vrijwilligerswerk bij de Rijnhof in Renkum

Maar al snel wordt het ook een stukje persoonlijker. Bekijk hier het filmpje op de website van omroep Gelderland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *